Tsjonge....wat een werk!

Allereerst wil ik iedereen hartelijk danken voor het langskomen tijdens de laatste weken dat ik geopend was en voor de lieve, bemoedigende woorden, presentjes, kaarten en knuffels!

Dat doet een mens erg goed.

 

Even een terugblik....

Op zaterdag 19 augustus was mijn laatste verkoopdag in de winkel. God heeft zoveel zegen gebracht dat ik geen schuld meer had bij de bank. God zij geprezen daarvoor! Uit dankbaarheid ga ik samen met mijn man een keer voor een aantal weken meehelpen bij Mercyships. Dát wil ik al heel lang. Mocht het zover zijn, dan zal ik dat hier zeker ook laten weten en houd ik jullie op de hoogte. Ik moet er alleen nog even voor sparen. Mocht je willen doneren dan mag dat natuurlijk.

 

Na 19 augustus had ik het superdruk om alles opgeruimd en ingepakt te krijgen in 1,5 week. Het pand wil je schoon achter laten en op 1 september heb ik de sleutel ingeleverd.

Zo.... een nieuw hoofdstuk in mijn leven breekt aan.

Dat is spannend hoor, maar ik sta open voor alles waar God mij brengt.

 

Als ik nu door het dorp loop ken je heel veel mensen. Ze leven met je mee en dat is fijn, maar soms doet het ook pijn om telkens weer te zeggen dat het inderdaad jammer is dat je moest stoppen en ... ja dat je liever door had willen gaan. Maar... 'je kunt terugvallen op het onderwijs' wordt er dan gezegd. Dat klopt, máár dat wil ik helemaal niet! Ik ben niet gestopt, omdat ik het er zó naar mijn zin had; ik kon gewoon niet meer achter bepaalde dingen staan. Ondertussen is het allemaal alleen nog maar meer geworden. Ouders die denken alles te weten; nóg meer registreren en noteren. Bah! Ik moet er niet aan denken. Ja, natuurlijk sta ik op de invallijst. Het is zeker wel fijn dat ik daarop terug kan vallen, MAAR ondertussen ben ik op zoek naar iets waar ik mij 'happy' voel.

 

Ik blijf natuurlijk creatief bezig en heb net een nieuw ontwerp online gezet om te haken voor de kerst.

De foto staat hiernaast.

 

In mijn webshop krijg ik rond de 25e september ook nieuwe pakketten binnen van Funny's haken.

Hieronder in de fotogalerij kun je ze zien.

 

Tot ziens in het dorp en wellicht ook op mijn website. :D

 

Happy crafting,

Erika


Reactie schrijven

Commentaren: 0